Vores Tjenesteydelser

Campus Baustoffe - TjenesteydelserVi kan levere stort set alt

Gennem vores mange kontakter til de forskellige leverandører og producenter, har vi specielt for det skandinaviske marked mulighed for at levere nøjagtigt det i har brug for. Vores hovedprodukter får vi leveret direkte fra vores udvalgte producenter, men vi har naturligvis mulighed for at levere mange andre byggematerialer, en lille forespørgelse er nok.

Hurtige leveringer til hele Skandinavien

Campus Baustoffe har gennem tiden fokuseret meget stærkt på det skandinaviske marked. Alle vore medarbejdere taler dansk, engelsk og tysk og gennem vores store samarbejde med specielt Danmark har vi altid mulighed for en hurtig levering. Dette skyldes især også, at vi samarbejder med danske speditører, der har meget stor erfaring med import.

Små leveringer er for os ikke noget problem. Grundet vores regelmæssige transporter mellem Tyskland og Danmark finder vi altid plads på en lastvogn og kan derfor nemt levere selv små mængder til Jer, til en yderst fornuftig pris.

Også danske produkter

Naturligvis kan vi også tilbyde varer, produceret i Danmark til både det danske og tyske marked. Gennem de mange år på det danske marked har vi knyttet gode kontakter til danske producenter. Derved har vi ikke kun mulighed for at tilbyde tyske produkter men kan i visse tilfælde også tilbyde salg af danske produkter.

Vi er din partner

Byggematerialer til de højeste krav

Vi handler kun i mærkevarer.

Certificeret og testet kvalitet

Vi modtager vores kerneprodukter fra udvalgte producenter.

Prisbevidst og effektiv

Fair pris / ydelsesforhold for alle vores produkter.

Hurtig levering

Vi leverer overalt i Danmark, Skandinavien og Nordtyskland.

20 års erfaring

Vores kunder værdsætter vores kompetence og erfaring.

Rådgivning og service

Vi er en pålidelig partner før, under og efter byggeriet.