Campus-Baustoffe.da

Din eksport Leverandør af Brændsel & Byggematerialer


produktoversigt

Börner Tagpap

Vi laver meget gerne et tilbud, der matcher Jeres helt specielle ønsker.


Et tæt og funktionelt tag er naturligvis forudsætningen for, at den underliggende tagkonstruktion kan funktionere tilfredsstillende.

 

 

Fordelene ved tagpap

 

Börner

Netop ved en konstant belastning/brug af bygningen - ofte døgnets 24 timer, er det vigtigt at et tag lever op til forventningerne. Det homogene mer-lags tagtætningsprodukt som opstår med Börner´s tagpap byder på højeste sikkerhed og vedvarende beskyttelse af overfladen på selv tage med meget lav hældning. Målet for et tag er naturligvis altid lang holdbarhed og styrke. Det er naturligvis forbundet med højt professionelt udført arbejde, samt korrekt rådgivning før arbejdet påbegyndes.

 

 

Høj kvalitet

 

Med det patenterede Börner tagpap, får vores kunder tilmed en enestående brandsikkerhed samt et langtidsholdbart produkt. Netop disse kvaliteter er Börner´s mål for tag og væg tætninger.

 

 

Fremstilling af tagpap/bitumen

 

Bitumen blir under højt tryk og fordampning udvundet af olie. I selve destillationsprocessen bliver olien opvarmet, fordamper og kondenserer herefter. Derigennem udskilles de forskellige indholdsstoffer diesel, fyringsolie samt benzin grundet forskelligt kogepunkt. Derefter tages de tungere olietyper som f.eks. smøremidler i en anden arbejdsgang og bliver hermed ved et lavere tryk destilleret. Efter denne proces har man den såkaldte destillationsbitumen. Gennem tilførelse af luft eller polymerer kan man forædle destillationsbitumen til enten oxidantbitumen eller polymerbitumen.

tilbage til oversigt