Campus-Baustoffe
Din specialiserede handel med byggematerialer og eksport af byggematerialer i EU

Grundlæggelsen

Campus Handelsvertretung GmbH, eller i daglig tale Campus Baustoffe blev grundlagt i 2003 i Schwerin. Da grundlæggeren Mario Kosielowsky i gennem mange år har opbygget gode kontakter i Danmark, skulle han kun foretage et meget lille skridt, for at drive selvstændig virksomhed.

Første produkter

I de første år var hovedprodukterne byggematerialer til flade og høje tage i Danmark samt eksport til Norge. I 2004 blev sortimentet udvidet til også at omfatte cement og gasbeton.

Forstærkning

I 2007 trådte sønnen til Mario, Alexander Kosielowsky ind i firmaet. Gennem denne udvidelse af personale, blev sortimentet udvidet til også at omfatte Campus træpiller, briketter og brænde. Alex er firmaets kontaktperson når det drejer sig om brændsel.

Nye produkter

Grundet den stadig stigende efterspørgelse, har vi taget flere nye produkter ind i vores sortiment. Det er produkter som naturskifer, zink- og kobber samt marmor. Samlet set har vi idag følgende hovedområder: Tagpap, tagsten, gasbeton, kalksandsten, isolering, skifer, træpiller, og briketter. Det betyder at vi idag kan levere en stor mængde af de materialer, der bliver brugt i den danske byggesektor.

Flere sprog

Vores firma kan tilbyde information på flere forskellige sprog. Udover tysk- er dansk samt engelsk også en del af vores hverdag. Campus Handelsvertretung GmbH forhandler kun mærkevare med kvalitets og produkt garanti samt med de tilhørende landespecifikke krav. Vi har tilladelse direkte fra vores leverandører til, at forhandle og rådgive om deres produkter.

Vi er din partner

Byggematerialer til de højeste krav

Vi handler kun i mærkevarer.

Certificeret og testet kvalitet

Vi modtager vores kerneprodukter fra udvalgte producenter.

Prisbevidst og effektiv

Fair pris / ydelsesforhold for alle vores produkter.

Hurtig levering

Vi leverer overalt i Danmark, Skandinavien og Nordtyskland.

20 års erfaring

Vores kunder værdsætter vores kompetence og erfaring.

Rådgivning og service

Vi er en pålidelig partner før, under og efter byggeriet.